HVAD SKAL JEG VIDE OMKRING MINE BILLETER?

Hvornår får vi vores billetter - og bliver de sendt med posten?

Billetterne bliver som udganspunkt sendt til dig på mail efter vi har modtaget din betaling, senest 1 uge inden løbet. Alternativt kan de ligge klar til dig i hotelreceptionen når du ankommer til hotellet, spørg efter billetterne under indtjekning. Det kan forekomme, at billetterne i sjældne tilfælde skal afhentes på banen, og dette bliver naturligvis meddelt, når I får jeres bekræftelse og voucher fra os. I de tilfælde, at billetterne ligger klar i hotelreceptionen vil de altid være der senest kl. 12:00 på løbsdagen, eller aftenen inden løbet bliver afviklet. 

 

Kan vi være sikre på at billetterne bliver leveret?

JA! Sidste år havde vi over 7.000 rejsende til forskellige Formel 1-løb samt fodboldkampe i Europa - og ALLE fik deres billet.   

   

Siddepladser på Formel 1-banen?

 Vi garanterer, at i som minimum kommer til at sidde 2 personer sammen på banens tribune og i langt de fleste tilfælde sidder alle sammen. 

  

Vi bruger officielle leverandører og leverer altid vores billetter senest dagen inden kampen, så du har en 100% billetgaranti.  


Du kan ved spørgsmål, før, under og efter turen altid komme igennem til os på vores 24 timers hotline på tlf: 40 60 08 81 ellers svarer vi altid på e-mails indenfor 24 timer (med forbehold for weekender og helligdage)