Ungarn - 1.8.2021

Formel 1 i Ungarn!

Løbet i 2020 blev desværre som vi husker en oplevelse med formel 1 foran tv-skærmen, da det grundet situationen omkring COVID-19 blev besluttet at løbet skulle køres for lukkede døre så ingen tilskuere fik plads på tribunen.  

Du kan allerede nu begynde at drømme om en fantastisk oplevelse, når Formel 1 afvikles i Ungarn i 2021 hvor du samtidig kan nyde hovedstaden Budapest.
Formel 1 løbet køres på Hungaroring som ligger kun 20 km udenfor Budapest og shuttle bus til/fra Budapest er inkluderet i formel 1 billetten.

Så ikke nok med at du får mulighed for at opleve et formel 1 løb der er blevet kørt siden 1930´erne med ophold under anden verdenskrig og den kolde krig, men siden 1986 igen er blevet genoptaget på den dengang nybyggede Hungaroring. Banen ligger placeret i en "gryde" hvilket gør det muliugt at få et super fint overblik fra de mange tribuner. 


Når man nu befinder sig i Budapest hvor hotellerne der er inkluderet i vores pakker er beliggende så skal man sørge for at man også tager en god sightseeing tur. Byen ligger utroligt smukt ved Donau og byder på rig kultur og mange gode kulinariske oplevelser sammen med man kan finde god shopping og der er et godt natteliv til dem der ikke ønsker at sove. 

Derfor så meget mere grund til allerede nu at starte planlægningen af turen i 2021, så kontakt os allerede nu så vi kan sikre dig billetten for 2021. Ring på telefon 40 60 08 81 eller mail på [email protected]

  

  

© Racetravel.dk | Formel 1-rejser til Ungarn

There are no products matching the selection.