Belgien - 29.8.2021

Kom med Racetravel til Spa i 2021


hvor vi byder på fantastiske oplevelser, når Formel-1 afvikles i Belgien.

Danskernes favorit løb glæder sig til at afvikle et løb i 2021 med tilskuere omkring banen.

Vi har alle løsninger til dig.
* Ønsker du selv at tage bilen, så vælg vores "kør selv" pakke, hvor vi har inkluderet hotel og formel1 billetter. Med denne løsning har du friheden til at bevæge dig rundt I Belgien på egne præmisser når du ikke er på banen.

* Du kan også vælge at følge med når vi fylder en bus og tager samlet afsted, så er der steming hele vejen fra Danmark, klik på "Bustur".
* Ønsker du at flyve så kan vi sammensætte en "rejse med fly", Düsseldorf er bedste lufthavn med gode direkte forbindelser fra Danmark. 

Vi har inkluderet Formel 1 billetter til Bronze-området, hvor I kan bevæge jer frit rundt på græsarealerne omkring banen. 
Ønsker I tribunepladser så har vi opgradderings muligheder til tribune pladser hvor du er garanteret en siddeplads. Finder du ikke den billet kategoti du ønsker, så kontakt os og vi skal opfylde dit ønske. Du kan i alle pakker klikke på "baneoversigt" og se hvad muligheder der findes. 

Har du helt andre specifikke ønsker til din formel 1 drømmerejse, så sørger vi også for at lave din helt egen drømmerejse.

Grundet årets løb ikke bliver muligt at opleve som tilskurer så bliver det helt sikkert dobbelt så populært i 2021 og det er en god ide, at sikre sig sin billet hurtigst muligt.
Vores rejsepakker vil komme op til salg når det officielle salg åbner men vil du sikre dig din billet allerede nu, så tag kontakt til os på nedenstående informationer så sørger vi for at du får netop den rejse du ønsker. 

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på +45 40 60 08 81 eller på [email protected]

 

© Racetravel.dk | Formel 1-rejser til Italien

There are no products matching the selection.