Italien - 12.09.2021

Kom med Racetravel til Monza

Her er chancen for at komme med os ned og opleve når Formel-1 afvikles i Italien ?

Formel 1 løbet i Italien har været en del af Grand Prixet siden Formel 1 blev etableret i 1950´erne med kun en undtagelse da man i 1980 forbedrede Monza-banen, samt et år hvor Imola fik æren af at afholde løbet. 68 løb er kørt og Monza-banen ligger dermed på en fornem 3.plads på Formel 1-banernes all-time rekordliste.  
På Monza-banen skal kørerne kombinere deres evner med fart, da banen er den sidste deciderede højfartsbane i Formel 1. Grundet triste ulykker på banen har man af sikkerhedsmæssige grunde bygget chikaner før flere af svingene men de sikrer samtidig spændene nedbremsningsdueller og overhalinger. Italienerne kalder deres bane "La Pista Magica" - den magiske bane. 

Når du køber din rejse igennem Racetravel.dk så kan du få din Formel 1 oplevelse lige som du ønsker. 
Vi har altid billetten klar. Du kan vælge alt fra general admission hvor du har stor bevægelses frihed idet du får adgang til et område med bevægelsesfrihed og kan finde dit eget favorit spot. Vi har også billetten hvis du vil sidde lige ved målstregen med udsigten til pitten eller på Parabolica med udsigt til storskærm og fartoptrækket mod den endelige langside. Ønsker du VIP, Paddock-club så er vi kun en mail eller opkald væk !

Se nogen af de pakker vi har sammensat nedenfor. 

Hvis du har spørgsmål eller andre ønsker til din rejse er du altid velkommen til at kontakte os på +45 40 60 08 81 eller på [email protected]

 

© Racetravel.dk | Formel 1-rejser til Italien

There are no products matching the selection.