Kombinér firmarejsen med Formel 1. 

Formel 1 regnes for den fornemmeste klasse inden for motorsport, og hvem har ikke drømt om at komme helt tæt på når der afvikles Formel 1 og speedometeret stiger op over de 300 km i timen.

Vi har stor ekspertise i at arrangere firmarejser til Formel 1, og tror ikke der findes nogen, som ikke har en lille fartdjævel gemt i sig og ikke vil nyde at se et Formel 1 Grand Prix, derfor er det oplagt at kombinere Formel 1 med grupperejsen når medarbejderne har gjort en god indsats og når kunder og samarbejdspartnere skal plejes og forkæles.

Ønsker du en unik Formel 1 oplevelse, så er du havnet det helt rette sted. Eventcom skræddersyr årligt et hav af Formel 1 rejser til virksomheder. Vi har et bredt netværk af internationale partnere, og kan derfor arrangere billetter alle løb.

I forbindelse med Formel 1-rejsen booker vi også transport, konferencelokaler, udflugter, restauranter, natklubber osv. Vi benytter os tit af erfarne lokale samarbejdspartnere på vores destinationer for at sikre, at vores kunder får den bedst mulige oplevelse. Har du et specifikt ønske, så skal du aldrig tøve med at kontakte os.

Hvis du er blevet mere nysgerrig på Formel 1- rejser så kontakt os og så finder vi sammen ud af om I skal opleve Formel 1 på den hurtigste, korteste, mest udfordrende bane eller måske festfyrværkeriet ved sæsonafslutningen.
Vi skræddersyer jeres rejse efter de behov og ønsker I har, så du er sikker på, at oplevelsen bliver unik. 

Her finder du udvalgte Formel 1-løb for sæsonen 2020. 
Under hvert løb finder du forskellige pakker til inspiration. 

Vi har til Belgien arrangeret en gruppe bustur hvor du individuelt kan tilmelde dig. 

Kontakt information:
Tlf.nr: 40 60 08 81
E-mail: [email protected] 


Spanien 2020

Kan du ikke vente til Formel 1 sæsonen 2020 starter så er der mulighed for at opleve test-løb allerede i februar, og i maj så går det rigtigt løs.
Køb din billet her.

Belgien 2020

Få en fantastisk oplevelse, når Formel-1 afvikles i Belgien.
Vi har arrangeret en Bustur, så der er stemning allerede når du stiger ombord i Danmark - Skynd dig ind og sikre dig en plads allerede nu, klik på linket her hvor du også kan finde vores rejser som kør selv, og ønsker du at flyve så tag kontakt til os. 
 

Se rejserne til Belgien her


Italien 2020

Tag med til Italien og oplev når Formel-1 afvikles på Monza banen. Du kan nu sikre dig denne fantastiske oplevelse ved at købe pakken herunder.
 

Se rejserne til Italien her


Abu Dhabi 2020

Få en fantastisk oplevelse, når Formel-1 afvikles i Abu Dhabi. Hold øje - det varer ikke længe før du kan sikre dig billetten !
 

Se rejserne til Abu Dhabi her